Муун Баланс

(2 клиентски отзива)

79.00 лв.


100% оригинален продукт

☎️  0877 10 66 20  – консултация или поръчка

✉️ Изпрати съобщение по  Viber 

Купи с 30% отстъпка – научи как


Код: 149 Категории: , , Етикет:

АкваСорс Муун Баланс

Подпомага доброто общо състояние на жената по време на прехода в нейния живот.

Уникалната комбинация от билки и хранителни вещества в AquaSource Муун Баланс е така съчетана, че в максимална степен да подпомогне поддържането на добро общо състояние и жизненост, когато в определена възраст нивата на хормоните варират.

За максимално усвояване на съставките са добавени храносмилателни ензими. Ефектите от продукта са подсилени с нашата Суперхрана* AquaSource органични водорасли.

Уникалната комбинация от билки и хранителни вещества в AquaSource Муун Баланс е така съчетана, че в максимална степен да подпомогне поддържането на добро общо състояние и жизненост през преходния период.

Пфафия (Сума) – вид увивно растение, виреещо в района на южноамериканските тропически гори. Често наричано „бразилски жен-шен”, пфафията е адаптогенна билка, което означава, че подпомага приспособяването на организма към промените.

Див сладък картоф (Dioscorea opposita) – съдържа разнообразни фитохимикали, включително сапонини, протеини, аминокиселини, полифеноли и др. Осигурява подкрепа на храносмилателната система и подпомага поддържането на нормални нива на телесна течност. Смята се също, че забавя процеса на стареене.

Донг куай – използвана в Китай от хилядолетия. Известна също като „женски жен-шен” заради адаптогенните си свойства. Може да подпомогне здравето на женските органи, поддържайки циркулацията на кислород в кръвта.

Мака – друга адаптогенна билка, която може да подпомогне приспособяването на организма към настъпващите промени по време на този период в живота на жената.

Астрагал – азиатска билка, която подпомага защитните сили на организма като поддържа имунната система здрава.

Лигнани – съдържат се в някои растителни храни като лененото семе и могат да окажат полезно въздействие.

Органична ацерола – осигурява витамин С в изключително лесноусвоима форма. Той е необходим за производството на колаген – протеин, подпомагащ поддържането на гладка и еластична кожа. Важен е и за здравето на сърдечно-съдовата система.

AquaSource органични водорасли – нашата Суперхрана* осигурява широк спектър хранителни вещества в лесноусвоима форма.

Основни предимства

  • Подпомага доброто общо състояние на жената по време на естествените процеси на промени в нейния живот.
  • Съдържа витамини В12, С и Е в подкрепа на костите, имунната и нервната системи, а също и допринасят за намаляване на чувството за умора.
  • Без глутен, зърнени храни, жито, лактоза.
  • Без добавена захар, консерванти, изкуствени оцветители или мая.

AquaSource Муун Баланс Хранителна добавка с бразилски жен-шен, витамини и растения– 60 капсули Нетно количество – 36g

Състав в препоръчителен дневен прием от 2 капсули

  • Органична Ацерола – 400mg
  • Естествено осигуряваща витамин С – 70mg (87%*)
  • Pfaffia paniculata (бразилски жен-шен) – 160mg
  • Dong Quai (китайски жен-шен) – 90mg
  • Lepidium meyenii (Мака – бяла/жълта) – 120mg
  • Lithothamnion sp. (червени водорасли) – 50mg
  • Афанизоменон флос-акве – 50mg
    (Органични водорасли от езерото Кламат)
  • Естествено осигуряващи Витамин В12 – 0.4μg (16%*)
  • Витамин В5 – 0.5mg (8%*)
  • Органично ленено семе (мляно) – 40mg
    осигуряващи лигнани – 8mg
  • Astragalus membranaceus (астрагал) – 30mg
  • Естествен витамин Е – 24mg αTE (200%*)
  • Dioscorea opposita (див сладък картоф) 10:1 екстракт – 20mg
  • Протеаза 20mg, Амилаза 10mg, Липаза 10mg

Капсула: Растителна целулоза

*Хранителна референтна стойност в ЕС в %

Указания за употреба

  • Вземат се по 2 капсули дневно по време на хранене.
  • Да се съхранява на сухо и хладно място.
  • Да не се превишава препоръчания дневен прием.
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.
  • Производител: Nature’s Infinite Balance Ltd

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ)

  • Витамин С за образуването на колаген за нормални кожа, кости и хрущял.
  • Витамините С и В12 допринасят за намаляване на чувството за отпадналост и умора, а също и за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.
  • Витамините С и Е допринасят за предпазването на клетките от оксидативен стрес.

Данни за алергени

  • Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Допълнителна информация за Муун Баланс на AquaSource

AquaSource Муун Баланс помага на жените да поддържат здравето и жизнеността си по време на преходния период в техния живот.

Балансираното хранене и здравословният начин на живот са безценни навици, които трябва да поддържаме през целия си живот. Необходимо е обаче да знаем, че за различните жизнени етапи са характерни уникални за тях хранителни нужди и предизвикателства.

Това е особено вярно за преходния период, в който жената от детеродна, преминава към зряла възраст. Много жени гледат на него като на труден период на промени. Но постигането на правилния баланс между хранителните вещества в тялото може да бъде ключ към поддържане жизнеността и здравето през този специален период.

Продуктът АкваСорс Муун Баланс е уникална комбинация от билки и други ключови нутриенти, създадена специално да подпомага тялото по време на тези промени.

Уникална комбинация от билки и нутриенти.

AquaSource Муун Баланс е създадена с цел да допринася за поддържане цялостното добро състояние и жизнеността в периода на преход към зряла възраст.

Добавени са също така храносмилателни ензими, защото спомагат за максимално усвояване на хранителните вещества, както и нашата Суперхрана AquaSource органични водорасли, за да бъде ползата от продукта още по-голяма.

Продуктът включва следните съставки

Бразилски женшен (известен също като пфафия или сума)

Увивно растение, чиято родина са тропически страни в региона на Амазонската джунгла като Бразилия, Перу, Еквадор и Венецуела. Коренът на това растение е богат източник на витамини и минерали, в това число желязо, магнезий, цинк, витамин В12, витамин В5, витамин А, витамин Е и витамин К, както и на два класа антиоксиданти – полифеноли и алкалоиди.

Смята се, че тези два типа антиоксиданти допринасят за предотвратяване увреждането на клетките. Бразилският женшен е адаптоген, т. е. подпомага естествената способност на тялото да се адаптира и да не допуска увреждания на клетъчно ниво в резултат на физически, химически или биологичен стрес.

Див ям

Декоративно увивно растение, чиято родина е Азия, но расте също и в Северна Америка. Използва се в традиционната медицина от векове. Макар и грудките, и луковиците на дивия ям да са ядивни, обикновено като храна се консумират само грудките.

Сред нутриентите, съдържащи се в дивия ям, са витамин В1, витамин С, амилаза, аминокиселини и глутамин. Диосгенинът в корените му е фитоестроген – натурален естроген на растителна основа. Използва се в традиционната медицина като натурално помощно средство по време на менопаузата.

Дивият ям съдържа също така алантоин, натурално вещество, подпомагащо растежа на здрави тъкани. Както сочат изследванията, дивият ям може да помага при храносмилането, тъй като спомага за преобразуване на част от чревната флора в стомаха в полезни бактерии.

Дивият ям съдържа също така олигоелементите цинк, манган, желязо, мед и селен, доказали ефективността си като антиоксиданти.

Донг куай (Китайски/Женски женшен)

Ароматно растение с малки бели цветчета в съцветия, спадащо към същото ботаническо семейство като морковите и целината. Жителите на Китай, Корея и Япония сушат корените му и ги използват като билка.

Известен е и като „женски женшен“ поради адаптогенните си свойства и защото се смята, че допринася за поддържане здравето на женските полови органи, като помага за ефективния пренос на кислород в кръвта.

Мака корени

Растението мака (Lepidium meyenii), е известно също и като перуански женшен. Расте предимно в Андите в централно Перу, при сурови условия и голяма надморска височина – над 4 000 м. Маката е представител на семейство кръстоцветни и съответно е роднина на броколито, карфиола, зелето и къдравото зеле кейл.

Корените от мака се използват традиционно от векове, тъй като се смята, че увеличават плодовитостта и либидото, както и енергията и издръжливостта. Това е друга адаптогенна билка, помагаща на тялото да се приспособи към промените, които настъпват по време на менопаузата.

Астрагал

Китайското название на това растение, чиято родина е Азия, huang qi, означава „жълт предводител“. Смята се за една от най-важните билки в традиционната китайска медицина. Други наименования на билката са bei qi, hwanggi и млечен фий.

Използва се от векове в традиционната китайска медицина, най-често за подсилване на имунната система и заради способността му да успокоява и редуцира подутите участъци на тялото.

Атриплекс (солен храст)

Много здрав храст, използван за фураж, от семейство щирови (Amaranthaceae), широко разпространен в Средиземноморския регион, Северна и Източна Африка и Арабския полуостров.

Някои от проблемите в периода на прехода може да се дължат на нестабилните нива на кръвната захар. Атриплекс е богат на хром, който регулира нивото на инсулина.

Лигнани

От екологично чисто ленено семе; смята се, че са полезни за жените в период на преход, тъй като влияят на метаболизма на естрогена.

Ацерола (органична)

Осигурява витамин С в пълноценно усвоявана форма. Витамин С е необходим за производството на колаген, благодарение на който кожата става еластична. Също така играе важна роля за поддържане здравето на кръвоносната система.

Суперхрана AquaSource органични водорасли

Нашата суперхрана AquaSource органични водорасли е изключително богат и екологично чист източник на ключови нутриенти, като над 60% от съдържанието й е във вид на протеини.

Тези водорасли са много богати на ценния антиоксидант бета-каротин, както и на витамин В12 и витамин В5. Те са превъзходен източник на желязо и други есенциални минерали и са лесно и пълноценно усвоими.

Натурален витамин Е

Витамин Е е антиоксидант, който спомага за опазването на клетките от уврежданията, причинявани от свободните радикали. Може да допринесе също така за редуциране дискомфорта в различни части на тялото.

Проучванията сочат, че витамин Е може да бъде от помощ за поддържане на имунитета и на нервната система, както и да допринесе за редуциране на хроничната умора, т. е. може да бъде от полза при всички тези проблеми, възникващи нерядко в преходния период при жените.

Храносмилателни ензими

Добавянето на протеаза, амилаза и липаза от растителен произход се прави с цел увеличаване ефективността на разграждане на храната и нутриентите. Храносмилателните ензими спомагат да се предотвратят подуването и лошото храносмилане.

Протеаза

Този ензим участва в преработването на протеините в тялото. Също така може да участва в редуцирането на подути участъци на тялото.

Амилаза

Този ензим разгражда нишестето, преобразувайки го в захари. Амилазата разгражда и разкъсва различните химически връзки в нишестето, извличайки захарта, за да може да бъде използвана от тялото.

Липаза

Липазата е водоразтворим ензим, който участва в разграждането на мазнините, за да могат да бъдат абсорбирани от червата.

Източник: myaquasource.net

2 отзива за Муун Баланс

  1. Nina Dimova

    За да бъда здрава и енергична 🙂

  2. Ralitsa Georgieva

    Качествени, подпомагат имунната система, естествени продукти

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart